Bel ons Sales team: +31(0)653221881 (Bas) of +31(0)657040521 (David) Join Our Network MENU

Als ervaren Informatieanalist / Business architect / Procesanalist werkt Anthony Schrijer voor klanten zoals grote verzekeraars, maar ook voor overheden en kleinere klanten van Synergize. Hij houdt zich hier bezig met de functionele kant van IT en dat bevalt hem al meer dan 10 jaar erg goed. Een interview met deze vriendelijke en oprecht geïnteresseerde specialist over waarom hij lid is geworden van het Synergize Partner Netwerk en wat hem dat biedt.

Hoe ben je met Synergize in aanraking gekomen?
“Eigenaar Bas van Tilburg was iets meer dan tien jaar terug een jaar lang collega van me en toen hij samen met Jeroen Juwett Synergize startte vroeg hij als snel of ik samen wilde werken. Het eerste project ging goed en sindsdien lopen bijna al mijn klanten en opdrachtgevers via Synergize.”

Wat maakt het werken voor Synergize zo fijn?
“Het grote voordeel is dat zij het netwerk en de klanten hebben die bij mij aansluiten. Het is een tussenpartij die puur op IT zit en bij andere clubs zie je dat ze bijvoorbeeld met financiën of accountancy zijn gestart en daarna IT erbij hebben gedaan. Omdat IT bij Synergize in de genen zit, is het netwerk aan opdrachten veel groter en zijn de opdrachten van betere kwaliteit.”

“Het fijne is ook dat Bas en Jeroen beide zelf in de IT gewerkt hebben. Ze weten dus precies wat er nodig is. Andere tussenpartijen hebben vaak verkopers in dienst, maar die weten totaal niet wat de opdracht inhoudt. Bij Synergize kennen ze het klappen van de zweep, ze weten wat nodig is.”

 

“Bij Synergize kennen ze het klappen van de zweep.”

 

“Verder is het gewoon handig om je aan te sluiten bij het Synergize Netwerk omdat het bijna niet te doen is om zelf relaties op te bouwen. Want als je op een opdracht zit heb je geen tijd. Ik ken ook weinig collega zp’ers die puur voor zichzelf werken.”

Wat houdt het Synergize Partner Netwerk in?
“Als je voor Synergize werkt en lid wordt van het netwerk dan ga je voor een langetermijnrelatie. Dat is een kwestie van vertrouwen. Synergize zoekt mensen die binnen het netwerk willen blijven en daar willen ze dan ook in investeren.”

Als je dat niet wilt, dan krijg je het tegenbeeld van een uitzendbureau. Dan kom je voor een opdrachtje. Hier is het een meerjaren-contact met als voordeel dat Synergize precies weet wat jij zoekt. De opdrachten die ik krijg zijn passend. Het is goed voor mij, goed voor Synergize en het beste voor de opdrachtgever!” 

 

“De opdrachten die ik krijg zijn passend, ze zijn precies wat ik zoek.”


Wat zou je tegen andere zp’ers willen zeggen die overwegen om voor Synergize te werken?
“Doen! Het is een goede, prettige partij die wil weten wat je zoekt. Dus maak dat goed duidelijk, schets jouw verwachtingen en geef ook je voorkeuren aan, bijvoorbeeld als je alleen parttime wilt werken. Verder hebben ze een enorm breed netwerk in verschillende sectoren. Van grote en kleine klanten en overheden, dat maakt het interessant. Ook lopen de betalingen en de afspraken altijd uitstekend. Ik heb in 10 jaar tijd nog nooit problemen gehad.”

Kan je Synergize in een paar woorden omschrijven?
“Betrouwbaar en de zaken zijn goed op orde. Zowel qua tijd, financiën en afspraken is alles keurig netjes geregeld.”

Meer weten over het Synergize Partner Netwerk?

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO
Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO

Volg ons

 

Volg ons

 

Op al onze diensten en transacties zijn de algemene voorwaarden van de branche organisatie Fenit van toepassing, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003.
Algemene VoorwaardenGeneral Conditions | Privacy Policy

× Hoe kan ik je helpen?