Bel ons Sales team: +31(0)653221881 (Bas) of +31(0)657040521 (David) Join Our Network MENU

Ons kernteam

Jeroen Juwett

Jeroen Juwett

Managing Director

De man achter de schermen. Verantwoordelijk voor contractmanagement en financiën.
Observeert en analyseert.
Weet dat voor ieder probleem een oplossing te vinden is.
Synergie zit in zijn genen.

jeroen.juwett@synergize.nl

Emmie Verkerk

Emmie Verkerk

Relatiebeheer

Managementondersteuning, spin in het web bij organisaties, duizendpoot, steun en toeverlaat bij een aantal bedrijven, denkt mee met bedrijven, luisterend oor en stelt orde op zaken, relatiemanager en ondernemer. En het sociale geweten van Synergize!

+31 (0)6 245 683 05
emmie.verkerk@synergize.nl

David Hart

David Hart

Adviseur / Recruiter

David is een ervaren adviseur op het gebied van recruitment. Hij adviseert klanten graag over het vinden en behouden van toekomstbestendig talent. Daarnaast adviseert hij kandidaten over hoe zij het beste hun carrièredoelen kunnen stellen en halen. Hij werkt met een persoonlijke benadering waarbij de inhoudelijke kwaliteit altijd voorop staat.

+31 (0)6 570 405 21
david.hart@synergize.nl

Bas van Tilburg

Bas van Tilburg

Sales Director

Bas is een echte netwerker, je doet hem een groot plezier door hem naar een receptie te sturen met 150 nieuwe mensen. Grote passie voor golf waarvoor je hem altijd mag uitnodigen. Favoriet is natuurlijk de 19 de hole! Eigenschappen van Bas zijn innovatief, doorzetter, echt geïnteresseerd in mensen, zeer enthousiast en gemotiveerd te werk gaan.

+31 (0)6 532 218 81
bas.vantilburg@synergize.nl

Historie

Synergize is bedacht door twee IT professionals: Jeroen Juwett en Bas van Tilburg.

Jeroen heeft een HBO opleiding Informatica en is ruim 30 jaar werkzaam in de ICT. Begonnen in systeemontwikkeling bij de Koninklijke Landmacht en Marine en doorgegroeid naar projectmanager en consultancy bij Data Sciences/IBM. Daarna is Jeroen voornamelijk actief geweest als operationeel manager bij softwarehuizen. Vanuit deze rol beschikt hij over veel kennis van het operationeel leidinggeven aan professionals in de ICT en het runnen van een business unit in een turbulente ICT markt.

Bas heeft een HBO opleiding Informatica en is ruim 22 jaar werkzaam in de ICT. Hij is begonnen in systeemontwikkeling bij Data Sciences/IBM en al snel overgestapt naar het commerciële traject. Als commercieel manager is Bas succesvol geweest bij verschillende ICT bedrijven.

Waar Bas de persoon is met de contacten en een goed gevoel voor het creëren en onderhouden van relaties met een gezonde portie lef en spirit, is Jeroen de persoon die de relaties verder kan uitbouwen en kan borgen in een goede samenwerking op de lange termijn. Bas is de persoon van het spotten van opportunity’s (bij voorkeur op de golfbaan). Jeroen is de persoon die dit alles onderbouwd wil zien met feiten en argumenten. De rolverdeling is dan ook dat Bas extern gericht is en Jeroen met name intern. Voor beiden geldt dat ze zeer enthousiast en gemotiveerd te werk gaan en in een open sfeer met hun omgeving communiceren. 

In 2007 hebben ze de handen ineengeslagen.

Hun overtuiging is dat je synergie bereikt door het delen van kennis en door creatief samen te werken in alle openheid. Met hun eigenzinnige visie hebben ze een succesvol model ontwikkeld dat zich in de praktijk dagelijks bewijst. In combinatie met hun persoonlijke aanpak, gedrevenheid en rijk netwerk hebben ze Synergize gemaakt tot een krachtige partner in het leveren van IT oplossingen en de beste tijdelijke IT resources.

Dat ze hierbij niet altijd voor de gebaande paden kiezen en ook niet te beroerd zijn om zelf tot diep in de modder hun weg te vinden,
getuigt hun gezamenlijke hobby in het rijden met een Range Rover (P38) tijdens offroad evenementen. Deze can-do mentaliteit is kenmerkend voor Synergize.

Denkwijze

Voor iedere behoefte is er een oplossing!

Door creatief en op gelijkwaardige basis samen te werken met onze partners ontstaat een synergetisch voordeel waarbij kennis en ervaring openlijk wordt gedeeld. Wij luisteren naar jouw behoeftes en vertalen deze naar concrete oplossingen en projecten die binnen ons bewezen netwerk succesvol kunnen worden uitgevoerd.

Door effectief te netwerken, kennis te verbinden en creatief samen te werken, vinden we de beste oplossing voor elke vraag.

De kracht van Synergize

Het is onderdeel van onze missie om als een spin in het web te fungeren van een multidimensionaal en multidirectioneel netwerk waarbij klanten en leveranciers in een business-to-business omgeving effectief gebruik maken van elkaars diensten. Synergie op alle fronten.

We werken vanuit vraag en niet vanuit aanbod. Door onze snelheid van handelen, daadkracht en goede contacten in een uitgebreid netwerk kunnen we efficiënt en effectief de vraag beantwoorden van de klant. Hiermee onderscheiden we ons door snelheid, daadkracht, slagvaardigheid en het gemak wat je krijgt omdat wij het selectiedeel en fieldmanagement voor onze rekening nemen. Dit doen we in alle duidelijkheid, transparant, flexibel en creatief in het zoeken naar oplossingen.

Dat is onze kracht.

Gegarandeerde kwaliteit

We streven naar een bovengemiddelde dienstverlening en het volledig ontzorgen van onze klanten op het gebied van ICT resource-vraagstukken.

Dit doen we middels een uitgekiend en bewezen werkmodel ROOM©, een eigenzinnige werkwijze en een gigantisch netwerk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd.  Met één alles overheersend doel: dat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun core business en weten dat hun resources optimaal zijn georganiseerd.

Maar we gaan nog een stap verder. Bij elke professional die we voor jouw organisatie inzetten, streven we naar een waardering van jou van minimaal een van tevoren bepaalde kwaliteit. Dat evalueren we grondig.

Kan het beter? Dan zorgen we voor een alternatief, want we houden niet van een zesjes-cultuur.

Visie, Missie en Strategie


ONZE DROOM

‘Synergize ontzorgt haar klanten volledig op het gebied van alle ICT-resource vraagstukken, waardoor onze klanten zich helemaal kunnen richten op hun corebusiness.’

ONS BESTAANSRECHT

Wij verbinden kennis en creëren synergie met ons onafhankelijk netwerk.

ONZE WERKWIJZE

Wij luisteren eerst, denken mee en zoeken gezamenlijk naar innovatieve oplossingen die de grootste winst oplevert voor onze klanten.

ONS PRODUCT: ROOM

Resource Optimal Organised Management (ROOM) staat voor het volledig managen en ontzorgen van de ICT resourcing gebaseerd op kwaliteit, kostenreductie, snelheid en flexibiliteit.

Kernwaarden

1. Verantwoord ondernemen

– Respect, afspraken nakomen, eerlijk en integer

– Kwaliteit en continuïteit

– Lange termijn relaties

– Gezond bedrijf, goede liquiditeit en solvabiliteit, geen gekke dingen

2. Synergie

– Samenwerking

– Luister eerst

– Denk in oplossingen

– Zoek win-win-win

3. Aandacht

– Persoonlijke aandacht en interesse

– Communicatie (effectief > efficiënt) en netwerken

– Afspraken nakomen

– Pro-actief

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO
Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO

Volg ons

 

Volg ons

 

Op al onze diensten en transacties zijn de algemene voorwaarden van de branche organisatie Fenit van toepassing, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003.
Algemene VoorwaardenGeneral Conditions | Privacy Policy

× Hoe kan ik je helpen?