Bel ons Sales team: +31(0)653221881 (Bas) of +31(0)657040521 (David) Join Our Network MENU

Gesprek met Rene van Leeuwen, zelfstandig ondernemer en lid van het Synergize Partner Netwerk (SPN). We spreken Rene over zijn vak en de samenwerking met Synergize.

Wie is Rene van Leeuwen?
Mijn naam is Rene van Leeuwen en als student HEAO Bedrijfsinformatica ben ik in het ICT-vak terecht gekomen omdat ik analytisch ben aangelegd. Ooit wilde ik wiskunde leraar worden maar ik ben toch in het ICT-vak terecht gekomen. Wat me daarin aanspreekt is de combinatie van een bedrijfsvraagstuk met techniek. En zo ben ik ook van een pure ICT’er, het ontwikkelen van programmatuur tot informatieanalyse, uiteindelijk meer aan de bedrijfskant terecht gekomen. Als projectmanager heb ik me verder ontwikkeld omdat ik het leuk vind om een doel te hebben waar ik iemand of een organisatie blij mee kan maken: ik wil graag iets moois maken op een resultaatgerichte manier.

“ik wil graag iets moois maken op een resultaatgerichte manier”

Waarom ben je zelfstandige geworden?
Ik heb jaren in loondienst gewerkt maar het heeft bij mij altijd wel gekriebeld om voor mezelf te beginnen. Het voordeel is dat je meer vrijheid hebt om beslissingen te nemen. Je neemt altijd wel je verantwoordelijkheid richting je opdrachtgever maar er is nu een schakel tussenuit. Als ZP’er hoef je geen verantwoording meer af te leggen aan je werkgever en kan je vrijuit kiezen op welke manier je de opdrachtgever het beste helpt. Een eigen verantwoordelijkheid en met name een eigen beslisbevoegdheid om te doen wat ik leuk vind en waar ik mensen blij mee kan maken. Ik neem nu opdrachten aan waar ik maximaal plezier uit kan halen.
Ongeveer 12 jaar geleden dacht ik, ondanks dat de economische tegenwind opstak: dit is het moment! Nu wil ik voor mezelf starten. Er deed zich een kans voor en ik was supergemotiveerd: lodner.nl

“Ik neem nu opdrachten aan waar ik maximaal plezier uit kan halen”

Hoe ben je met Synergize in contact gekomen
Ik kende Bas van Tilburg vanuit een samenwerking bij hetzelfde bedrijf. Ik werkte daar als projectmanager en Bas was werkzaam als salesmanager. Op enig moment zijn we beiden vertrokken bij dat bedrijf, maar we hebben altijd contact gehouden. We kunnen het goed met elkaar vinden.
De 1e opdracht via Synergize was bij het CITO. Ik ben gecertificeerd vanuit IPMA en die examens werden verzorgd door CITO. Ik werkte al samen met het CITO bij dit certificeringsproces. Bas wist dat ik gecertificeerd was, dat ik CITO goed kende en hij kende mij ook persoonlijk als project- en programmamanager. Na een enkele gesprek ben ik bij het CITO aan het werk gegaan als interim programmamanager.

Waarom werk je graag met Synergize?
Er zijn voor mij twee belangrijke argumenten.
Ten eerste: Synergize werkt transparant en to-the-point. Er wordt helder gecommuniceerd over tarief en je contract. Alles wordt op een open, heldere en collegiale manier besproken. En dat is fijn zakendoen, je weet over en weer waar je aan toe bent. Synergize staat voor no-nonsens en openheid. Geen contracten van 10 pagina’s. En daar staat in wat iedereen graag wil weten. Niet teveel poespas. Synergize doet wat nodig is. Zo voorkomen ze allerlei administratieve rompslomp. Kort, bondig, snel en makkelijk.
Ten tweede: de cultuur en de werkwijze van Synergize zit ook goed. Niet alleen aan bemiddeling doen en geld incasseren maar betrokken zijn en blijven bij de ZP’er en de klant. Ze kijken hoe je hen verder kan helpen. Meerwaarde bieden richting klant en ZP’er.
Die meerwaarde begint lang voordat de opdracht is gestart tot ver nadat de opdracht is afgerond. Tijdens dat gehele traject blijven we elkaar ondersteunen en van advies voorzien.
Er wordt niet gezegd; ga jij maar naar een klant om je daar zelf te verkopen.  Bas doet het goede voorwerk en maakt de klant warm voor de ZP’er en zorgt ervoor dat de klant maximaal geïnformeerd en geïnteresseerd raakt. Dan hoef ik het eigenlijk alleen nog maar in te koppen. Ik ga er heen met Bas en dat gesprek loopt dan vanzelf omdat de verwachtingen goed afgesteld zijn. Niet zomaar een cv sturen en hopen dat de klant zegt kom maar praten, maar echt in gesprek gaan, toelichten en goed begeleiden. En dat werkt!

“Synergize staat voor no-nonsens en openheid. Kort, bondig, snel en makkelijk.”

Kun je iets zeggen over wat het Synergie Partner Netwerk voor je betekent.
Je hebt er zeker wat aan, je ontmoet elkaar en houdt op deze manier je netwerk warm. Je leert “collega’s” kennen die in een vergelijkbare situatie zitten. Mensen ontmoeten uit andere disciplines en via het SPN wordt de weg korter om hen te benaderen. En Synergize komt regelmatig met leuke initiatieven, polsen SPN’ers wat ze ervan vinden en of ze er wat aan hebben, daarmee voorkom je dat initiatieven een stille dood sterven.

Kun je iets vertellen over het administratief proces bij en de betalingen van Synergize.
Geen probleem, ik kan er kort over zijn dat de afspraken die je maakt perfect worden nagekomen. Heb je financiële zekerheid nodig, dan is Synergize jouw partij. En ze zijn zelfs bereid in voorkomende gevallen je tegemoet te komen. Bijvoorbeeld als de ZP’ers per 2 weken betaald wilt worden i.p.v. per 4 weken dan is dat zeker bespreekbaar. Het was bij mij niet nodig, maar het is wel fijn dat de mogelijkheid bestaat. Een beginnende ZP’er kan hier zeker wat aan hebben. En als je een prima spaarpot hebt is dat minder van belang maar wel goed dat het lekker loopt. Bij Synergize kan het allemaal.

“Heb je financiële zekerheid nodig, dan is Synergize jouw partij”

Synergize in een aantal woorden
Vertrouwen en betrouwbaarheid. Aan beide kanten klopt dat perfect, ik vertrouw Synergize en Synergize toont dat ook aan door betrouwbaar te zijn. En dat verwacht Synergize ook van mij, ze vertrouwen mij als ZP’er. Dan is 1 en 1 misschien geen 3 maar misschien wel 4. Daar zit Synergie in.

Tips voor Synergize?
Doorgaan!

“Daar zit Synergie in!”

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO
Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO

Volg ons

 

Volg ons

 

Op al onze diensten en transacties zijn de algemene voorwaarden van de branche organisatie Fenit van toepassing, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003.
Algemene VoorwaardenGeneral Conditions | Privacy Policy

× Hoe kan ik je helpen?