Bel ons Sales team: +31(0)653221881 (Bas) of +31(0)657040521 (David) Join Our Network MENU

BD Kiestra kiest al jaren voor Synergize als één van hun partners op het gebied van resource management. Een goed gesprek met Yan Lucas, manager R&D Software Development bij BD.

Hoe is de R&D afdeling van BD ingeregeld qua resource management?
“Mijn afdeling bestaat uit 35 FTE waarvan we een tiental mensen inhuren. Sinds drie jaar werken we daarvoor samen met Synergize en dat bevalt goed. Ze leveren goede mensen en zijn in staat om mensen met een specifiek profiel snel te vinden. Denk bijvoorbeeld aan software engineers met specifieke technische kennis.”

Hoe gaat de samenwerking?
“Goed, Synergize reageert altijd heel snel, dat is echt op te merken. Verder aarzelen ze niet om mensen in het buitenland te zoeken als dat nodig is. Dat vind ik ook erg prettig. En als ze niet kunnen leveren, dan weet ik dat vooraf en zeggen ze dat meteen. Ik word niet aan het lijntje gehouden.”

 

“Synergize reageert altijd heel snel”

 

“Een ander voordeel is dat ze erg geduldig zijn qua betalingen. Ze vinden het niet erg dat onze administratie soms wat trager verloopt. Ik ben dan ook erg tevreden over onze samenwerking en heb Synergize intern ook aangedragen bij andere afdelingen.”

Hoe is BD bij Synergize terecht gekomen?
“Via mij, ik heb ze aangedragen want in mijn vorige banen bij TyCloud en Neopost werkten we met Synergize. En ik was 20 jaar geleden een collega van Jeroen Juwett dus zodoende.”

Ben je bekend met het nieuwe ROOM model?
“Nee, maar we huren via Synergize een aantal personen in en ik heb geen ‘systeem’ nodig om te weten dat ze goed functioneren. Waar we wel gebruik van maken is als we zelf door freelancers benaderd worden of wij vinden ze, dat we ze dan naar Synergize sturen. Wij gaan niet rechtstreeks freelancers inhuren, dat doen we via Synergize. Veel makkelijker en overzichtelijker.”

 

“Wij gaan niet zelf freelancers inhuren, die sturen we door naar Synergize”

 

Hoe doet Synergize het ten opzichte van jullie andere partijen?
“Heel goed, Synergize levert goede, ondernemende mensen want het zijn alleen zp’ers. De andere partijen waar we mee samenwerken zijn detacheerders met mensen in loondienst. Synergize is echt concurrerend op het gebied van zowel kwaliteit, prijs en tijd. Dus ik zou tegen andere managers willen zeggen: probeer ze eens.”

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO
Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO

Volg ons

 

Volg ons

 

Op al onze diensten en transacties zijn de algemene voorwaarden van de branche organisatie Fenit van toepassing, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003.
Algemene VoorwaardenGeneral Conditions | Privacy Policy

× Hoe kan ik je helpen?