Bel ons Sales team: +31(0)653221881 (Bas) of +31(0)657040521 (David) Join Our Network MENU
Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede is één van de grootste topklinisch ziekenhuizen in Nederland. Circa 3600 medewerkers werken hier dagelijks vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving.
Begin 2016 is het nieuwe ziekenhuis aan het Koningsplein geopend en in Oldenzaal zijn volledig gemoderniseerde poliklinieken gevestigd. Patiënten kunnen bij MST onder meer terecht voor bijzondere specialismen als neurochirurgie, traumatologie en cardiochirurgie.

Een prettig en informatief gesprek met Dennis Kramer in het voorjaar van 2023 over de samenwerking met Synergize en ROOM.

Ik werk sinds 2009 bij MST en als Service delivery Manager geef ik op tactisch niveau sturing aan de levering van ICT-diensten aan het ziekenhuis. Ik maak deel uit van het Service Management Office en heb als aandachtsgebied het Service-level management waarin afspraken worden gemaakt met het Ziekenhuis over de levering van diensten, het contract- en leveranciersmanagement met als doel kosten, kwaliteit en tevredenheid van de overeengekomen dienstverlening met leveranciers te borgen, beheersen en (bij) te sturen.

Een ziekenhuis is een complexe organisatie. Techniek speelt daarin een grote rol. Toen ik bij MST begon ontdekte ik dat zelfs de koelkasten op het interne netwerk waren aangesloten t.b.v. temperatuurbewaking.

Overal waar je komt in het ziekenhuis zie je medische apparatuur gekoppeld aan de IT-infrastructuur. Onze ICT-afdeling heet dan ook ICMT. De zorg maakt een snelle ontwikkeling door en onze ICT-systemen bewegen daarin mee. We hebben vaak snel mensen nodig voor diverse projecten en ook voor beheer. Affiniteit met de medische wereld is daarbij van belang.

Dit is waar Synergize ons bij helpt. Ik ken Bas en Jeroen sinds 2014 toen ik contact met ze had over een vacature bij MST die moeilijk invulbaar was. Synergize kwam vanaf dat moment op een shortlist te staan en na een slechte ervaring met een broker zijn we vanaf eind 2019 met Synergize in zee gegaan. Synergize regelt sindsdien alle ICT inhuur en ontzorgt daarbij het hele proces.

Als er een behoefte ontstaat aan kennis of inhuur, dan is een mailtje of belletje naar Bas en David van Synergize door onze teammanagers genoeg. Synergize gaat vervolgens snel en gericht zoeken. Ze kennen onze business en vinden de juiste mensen voor ons. De lijntjes zijn kort, er wordt snel geschakeld, het contact is goed, zaken worden professioneel opgepakt en ze schuwen geen uitdaging.

De samenwerking met Synergize bevalt me ontzettend goed. Het ROOM concept van Synergize betekent voor mij RUST. Er zijn goede afspraken gemaakt en daarop kunnen we vertrouwen. Om een voorbeeld te geven. Sinds Synergize onze externe inhuur regelt loopt het on-boarding proces soepel. Iedere nieuwe inzet wordt op tijd bij ons aangemeld zodat MST intern op tijd de stappen kan nemen voor het inrichten van de werkplek en het toegang verlenen tot het gebouw en de systemen zodat iedere nieuwe tijdelijke medewerker meteen na binnenkomst aan de slag kan.

Naast de professionele aanpak en het maatwerk dat ze leveren hebben de mannen van Synergize ook zichtbaar plezier in hun werk. Ik merk dat in het contact. Ik waardeer het enorm dat ze naar ons toe komen en wanneer ze hier zijn ook de tijd nemen om met iedereen een praatje te maken. Dat is niet alleen gezellig, het schept ook een band. Dit vind ik belangrijk. De samenwerking verloopt daardoor soepel en plezierig.

Ik krijg veel energie van het werk dat ik doe bij MST en Synergize helpt me hierbij. Ik kan de diensten die ze leveren én de plezierige manier van samenwerken dan ook aan ieder ander ziekenhuis van harte aanbevelen.

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO
Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO

Volg ons

 

Volg ons

 

Op al onze diensten en transacties zijn de algemene voorwaarden van de branche organisatie Fenit van toepassing, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003.
Algemene VoorwaardenGeneral Conditions | Privacy Policy

× Hoe kan ik je helpen?