Bel ons Sales team: +31(0)653221881 (Bas) of +31(0)657040521 (David) Join Our Network MENU

“Met Synergize is het prettig, informeel en snel schakelen”

Edward van Dam heeft als Director Finance & ICT een flink takenpakket op zijn bord liggen. Want behalve verantwoordelijk voor financiën en ICT stuurt hij ook bij ondersteunende processen van HR en kwaliteitsmanagement. Hij kent Bas van Tilburg al lange tijd en dat was ook de reden om Synergize aan boord te halen bij zijn huidige organisatie.

Hoe gaan jullie te werk bij de zoektocht naar nieuwe collega’s?
“Eigenlijk is het zo dat we werving en selectie bij voorkeur uitbesteden aan externen. Wij stellen dan meestal ook zelf het functieprofiel op en geven daar de competenties bij. Dan wordt er door een externe partij een werving- en selectieprofiel geschreven. Vervolgens gaan zij op zoek naar de juiste persoon, maken een eerste voorselectie, waarna wij een aantal gesprekken voeren met de potentiële kandidaten. Daarnaast zijn er specifieke HR-gerelateerde werkzaamheden. Zo hebben we vorig jaar in samenwerking met Synergize volgens een bepaalde methodiek IT-gerelateerde functieprofielen opgesteld. Om er zeker van te zijn dat we starten met de juiste zoektocht. In zo’n geval is specifieke kennis daarover heel welkom.”

Hoe staat het nu met de bezetting?
“De samenwerking gaat zoals gezegd al wel een tijdje terug. Bij mijn vorige werkgever, circa 4,5 jaar geleden, kwam ik in contact met Bas en uiteindelijk heeft Synergize ook in de beginperiode van Drake & Farrell een aantal mensen geplaatst. Op dit moment hebben we alleen niet zoveel te vergeven, maar dat heeft er alles mee te maken dat we al ruim een jaar een heel stabiele bezetting hebben. Overigens hebben ze dat altijd heel goed voor ons gedaan in een prettige samenwerking.”

Hoe zou je de samenwerking willen typeren?
“De samenwerking met Synergize bevalt goed, dat is ook de reden dat ik bij mijn vorige werkgever al met ze samenwerkte. Als ik het zou moeten typeren dan zou ik zeggen: prettig contact, een informele samenwerking en vooral snel! Met Synergize kun je echt snel schakelen en dat is ook te danken aan hun uitgebreide netwerk.”

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Adres

Synergize BV
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE EINDHOVEN
Telefoon:
+31(0)653221881 (Bas) of
+31(0)657040521 (David)
E-mail: info@synergize.nl

Whatsapp contact

Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO
Synergize BV
HW Iordensweg 7
7391 KA TWELLO

Volg ons

 

Volg ons

 

Op al onze diensten en transacties zijn de algemene voorwaarden van de branche organisatie Fenit van toepassing, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003.
Algemene VoorwaardenGeneral Conditions | Privacy Policy

× Hoe kan ik je helpen?