Synergize BV - connecting knowledge for your succes

Synergize Partner Netwerk (SPN)


Wat houdt het in?

Synergize heeft een exclusief Synergize Partner Netwerk opgezet. Een netwerk dat draait om het geven en het delen van kennis en succes. Het logo van het SPN zegt eigenlijk alles: Samen ondernemen!
Als het wiel gaat draaien, waarbij iedereen kansen en kennis gaat delen = gezamenlijk ondernemen, kunnen we elkaar aan het werk houden: Continuiteit is belangrijk, solidariteit is een voorwaarde.
Dit is dan ook onze missie: connecting and sharing knowledge.

Als je lid wilt worden, kun je je aanmelden bij de groep: 
Deelname aan het Synergize Partner Netwerk is gratis.


Hoe werkt het?

Regelmatig zetten wij op onze LinkedIn pagina een aanvraag. Wanneer je een geschikte kandidaat weet, horen wij dat graag.

Natuurlijk werkt het SPN ook andersom. Als je wordt benaderd voor een opdracht, maar je zit nu even vol, dan deel deze aanvraag. Help elkaar!
Een van onze leden heeft aan ons gevraagd of wij een ZZP’er of freelancer wisten voor zijn huidige opdrachtgever voor een ander project. Ook dat is natuurlijk mogelijk en leuk om elkaar te helpen aan opdrachten.

NB: we kunnen ook helpen als je een "vage" kans ziet/hoort om deze op te pakken en succesvol te maken.

De LinkedIn discussie pagina kun je gebruiken om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Als je een mogelijke opdracht/aanvraag hoort/ziet, zet het erop. Hiermee kunnen we elkaar helpen om het wiel draaiend te houden.


Wat zijn de voordelen?

Synergize helpt ZZP’ers en freelancers met:
• het binnen halen van projecten, maar ook gezamenlijk een project uitvoeren
• het onderhandelen en opstellen van contracten
• het ontzorgen, door o.a. verzekeringen, mobiliteit, gezamenlijke inkoop
• jouw persoonlijke ontwikkeling: coaching, workshops
• het informeren: wetgeving, veranderingen.

En heb je ergens anders hulp bij nodig, laat het ons weten. Mochten wij zelf het antwoord niet weten, dan hebben wij inmiddels een groot netwerk van kennis om ons heen verzameld waar wij het antwoord weten te vinden.


Hoe komen wij met elkaar in contact?

Minimaal twee keer per jaar organiseert Synergize netwerkbijeenkomsten. Omdat de mensen uit ons netwerk uit het hele land komen, gaan wij steeds op zoek naar een andere locatie. Het SPN komt naar u toe! Bij deze bijeenkomsten hebben wij meestal twee sprekers. De eerste spreker houdt een presentatie met een educatief onderwerp en de tweede spreker vertelt iets specifieks over een bepaalde branche of heeft iets te maken met netwerken. Vind je het leuk om als spreker een presentatie te houden en je kennis te delen, neem dan gerust contact met ons op. We organiseren deze avond met en voor elkaar. Elke avond sluiten wij af met een gezellige netwerkborrel.

 

Slogan: strength lies in differences, not in similarities

Motto: SAMEN STAAN WE STERK