Synergize BV - connecting knowledge for your succes

Partners binnen het Synergize Partner Netwerk

Hieronder een overzicht van onze partners.

In 2013 is het Synergize Partner Netwerk opgestart, een exclusieve LinkedIn groep voor alleen ZZP'ers. Samen staan we sterk en samen ondernemen is leuker en duurzamer dan alleen. Zie onze SPN pagina voor meer informatie.

2pS (Ad Koomen)

2pS helpt opdrachtgevers in de vorm van management en advies aan complexe vormen van samenwerkingsverbanden. In het bijzonder aan publieke en private organisaties, die dat steeds meer samenvatten onder de term 'PPS'


Bezoek de website van 2pS (Ad Koomen)

A12 Consultants (Claudia de Vette)

De partner voor werving en selectie.


Bezoek de website van A12 Consultants (Claudia de Vette)

Adiutare IT (Anthony Schrijer)

Wie: Anthony Schrijer, Informatie architect; eigenaar van Adiutare IT

Wat: Ik lever advies en diensten op het gebied van informatietechnologie. Ik ben bij verschillende grote en complexe projecten voor systeemontwikkeling en systeemintegratie betrokken geweest. Mijn focus in projecten heeft altijd gelegen op de kwaliteit, de functionele aansluiting en het gebruiksgemak van de opgeleverde informatiesystemen. 

Ervaring: Ik heb een brede ervaring bij opdrachtgevers in verschillende domeinen. Het beste pas ik in een grote organisatie met complexe processen, informatie en communicatiestructuren. Snel overzicht krijgen, abstract kunnen denken, problemen identificeren en effectief kunnen omzetten naar pragmatische oplossingen, zijn mijn kenmerken. Ik ben een zeer gedreven man die handig mijn weg weet te vinden in een organisatie om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Ik heb een brede kennis van zaken en kan mij snel nieuwe dingen eigen maken. Analytisch zeer sterk en snel tot resultaat komend.

Expertise: Ik heb expertise op de volgende gebieden: Informatie analyse, functioneel ontwerp, requirements analyse, informatie architectuur, proces analyse (Lean), pakketselectie.

Interesse: Ik ben bijzonder thuis in de volgende werkzaamheden:

•het maken van proces- en informatie-analyses,  het analyseren en in kaart brengen van management informatie behoeften, het functioneel ontwerpen van complexe informatiesystemen, advisering bij de invoering van IT-architecturen, het analyseren en herinrichten van bedrijfsprocessen, toepassingen binnen het Geografische Informatie Systemen (GIS) domein, het opstellen van plannen van aanpak binnen projecten, het begeleiden van organisatorische implementaties, advisering bij RDBMS systeem ontwikkelingstrajecten.

 

 


Bezoek de website van Adiutare IT (Anthony Schrijer)

Andantec (Frank Rood)

Wie: Frank Rood
Ik ben mijn loopbaan gestart als ontwikkelaar van high-tech machines en instrumenten en werkte daarna meer dan 12 jaar als manager en R&D directeur in diverse Management Teams. Destijds heb ik voor een leidinggevende rol gekozen omdat ik gemotiveerd was om medewerkers te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Tijdens mijn werk als manager heb ik mij geprofessionaliseerd in coaching en training. Door mijn specifieke achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in managers en technische professionals in een veeleisende high-tech omgeving.

Wat: Training, coaching & consultancy

Ervaring: Training en coaching: Team coaching voor management teams en afdelingen.Training time management, persoonlijke en groepseffectiviteit, verandermanagement, communicatie. Individuele coaching voor executives, managers, startende managers en technische senior professionals. Interim management, consultancy: Begeleiding introductie of optimalisatie van product configuratie, modulaire product architectuur, Design-To-Configure, Sales Configuration, Configure-To-Order, Lean, Six Sigma. Interim project-/verandermanagement.

Expertise: time management, change management, communicatie, coaching, R&D, Modularization

Interesse: Voor opdrachten zoals beschreven bij "Ervaring"'.

 


Bezoek de website van Andantec (Frank Rood)

Astral Vision

App development


Bezoek de website van Astral Vision

Henk Bos

Wie: Ik ben een zeer ervaren, resultaatgerichte automatiseerder met sterke communicatieve eigenschappen. Mijn kracht ligt in het bijeenbrengen van mensen en de aanwezige expertise optimaal in te zetten.
 

Ervaring: Mijn jarenlange ervaring maakt dat ik altijd snel tot de essentie van een project weet door te dringen ongeacht domein en techniek. Daarbij ben ik zeer ervaren met de engineering van business processen en verandermanagement en kan ik heel goed draagvlak creëren bij betrokkenen. Mijn aanpak is veelal vanuit een coachende rol. Door mijn ervaring met cursus geven (zelf ontwikkelde cursus rondom requirements engineering) kan ik heel goed uitleg geven over er wat er gedaan moet worden en wat noodzakelijk is. Ik pas dan ook uitstekend in de moderne rollen als scrummaster (team coachen en on track houden) en productowner (via stakeholders tot de juiste Epics/features te komen in afstemming met de –technisch-architecten). 

 

Expertise: Inzetbaar als Productowner, Scrummaster, Business analist, Architect expertise met o.a. Pakketselecties (requirements opstellen) Pakket integratie (liaison tussen eindgebruikers en leverancier)

 

Interesse: In het verleden begonnen als programmeur uitgegroeid tot requirements engineer annex architect maakt dat ik in de diepte bekend ben met de IT. Daarbij actief geweest in overheid, semi overheid, defensie, machinebouw maakt dat ik breed inzetbaar ben in vrijwel elk domein. Ik hanteer daarbij het uitgangspunt dat het domein van de klant is en met mijn IT-kennis ondersteun ik de klant te excelleren in haar domein.

 

CETC (Ricardo Levestone)

Wie: Ricardo Levestone


Wat: Complexe Programma's Managen?

- Realisatie van complexe programma’s in lijn met contractvoorwaarden, wet,- en regelgeving en industrienormering,
- Programmavoorbereiding, uitvoering, rapportage, evaluatie en de financiële controle,
- Spoc voor gerelateerde gouvernementele organisaties en stakeholders,
- Brugbouwer tussen informatie technologie en de lijnorganisatie of de business organisatie.


Expertise: We delen kennis gericht op ‘Best practice and improvement’ ten behoeve van duurzame klantenprogramma's. We richten ons op wat wezenlijk werkt binnen de programma's om tot zinvolle resultaten te komen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat de programma’s bieden, neem gerust contact op.

 


Bezoek de website van CETC (Ricardo Levestone)

De Terb

Het administratie- en adviesbureau voor het kleinbedrijf, starters, freelancers en ZZP’ers.


Bezoek de website van De Terb

Dok040

Mark Dubach kan bedrijven wijzen op de kansen en bedreigingen van Social Media en de eindeloze mogelijkheden van het internet. Hij biedt een nuchtere en deskundige kijk in de online wereld. Combineer sales en marketingervaring tot een advies waar je wat aan hebt. Hij kent het bedrijfsleven en de overheid.


Bezoek de website van Dok040

Do-it

Brede ervaring in ICT, consultancy en projectmanagement.


Bezoek de website van Do-it

Enzovaart

Enzovaart is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten op HBO en WO niveau. Dit kan zowel als een Werving en Selectieopdracht als interim recruiter bij u inhouse.


Bezoek de website van Enzovaart

Horses at Work (Danny Nehm)

Wie: Danny Nehm

Wat: Trainer – Coach – Mediator 

Ervaring:  Training, Coaching, Mediation, particuliere en zakelijke markt, individueel & teams.

Expertise: Training, Coaching en Mediation; Teambuilding, Authentiek Leiderschap, Verbale- en non-verbale communicatie, persoonlijke ontwikkeling

Interesse: Training, Coaching, Mediation, particuliere en zakelijke markt, individueel & teams.

 


Bezoek de website van Horses at Work (Danny Nehm)

Humentality (Ellen van den Wittenboer)

Wie: Als energie-gever voer ik op een warm-persoonlijke, open en humorvolle wijze gesprekken. Daarbij maak ik gebruik van mijn praktische, kritische en nauwkeurige inslag. Vanuit mijn oprechte drijfveer om mensen te laten floreren help ik hen inzichten en creatieve antwoorden te vinden op loopbaan- en/of levensvragen. Ik doe daarbij een beroep op de eigen gedrevenheid om het verloop van loopbaan en leven in eigen hand te nemen. Humentality … voor nieuw perspectief en plezier in werk

Wat: Humentality staat voor loopbaancoaching & begeleiding, re- & outplacement en persoonlijke (vitaliteits-)coaching, die u helder zicht geeft op wat u (weer) beweegt. Ons gezamenlijke doel is dat u energie haalt uit uw werk en als mens vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat. Ook verzorg ik netwerk-, sollicitatie- en social media trainingen (m.n. LinkedIn) die bijdragen aan het gewenste resultaat.

Ervaring: Humentality is er voor mensen die stappen willen zetten in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen die gaan voor verandering, maar dat mogelijk spannend vinden. Die de lat hoog leggen voor zichzelf en het extra steuntje in de rug zoeken om nieuwe wegen in te slaan

Expertise: Noloc Erkend Loopbaanprofessional, Post-HBO Levens- en loopbaancoach (Bcoach, Hans Bouritius), Vitaliteitscoach vlgs 5 elementen TCM (Barada, Diana Jansen), Vitaliteitscoach (Visiom, Meijke van Herwijnen), Gecertificeerd voor diverse persoonlijkheidsonderzoeken (o.a. DISC), 2 HBO onderwijskundige opleidingen (Bachelor of Music, BMus), Diverse trainingen op het gebied van loopbaan, psychologie & coaching

Interesse: Mensen > 35 jaar vanaf MBO+ t/m academisch geschoold variërend van operationeel, middenkader t/m management niveau die stappen willen zetten in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Die de lat hoog leggen voor zichzelf en het extra steuntje in de rug zoeken om nieuwe wegen in te slaan. Humentality werkt m.n. voor sociaal-maatschappelijke organisaties.

 


Bezoek de website van Humentality (Ellen van den Wittenboer)

i@Business Case

Datamatics Global Services (www.datamatics.com) is a specialist in Data & Content management offering Next-Generation end-to-end IT solutions and BPO/KPO services.


Bezoek de website van i@Business Case

i-Hello (Jeroen de Witte)

Wie: Jeroen de Witte. Ik ben in 1997 begonnen met het vak projectmanagement. Ik raakte destijds enthousiast over dit vakgebied want iets kunnen creëren met een groep enthousiaste teamleden geeft mij veel energie en voldoening. 

Wat: Ik ben gespecialiseerd in projectmanagement met als doel organisaties te helpen bij het realiseren van interactieve projecten. Dit doe ik met groot enthousiasme en een professionele aanpak wat ervoor zorgt dat organisatie doelen worden bereikt. 

Expertise: Om mij te specialiseren in het vakgebied projectmanagement heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ben ik gecertificeerd IPMA C, Prince2 Practitioner en Certified Professional Requirements Engineer. Daarnaast heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan met lijnmanagement bij KPN Telecom en Inter Ikea Systems, deze ervaring komt elke dag weer van pas bij het uitvoeren van projectmanagement opdrachten. 

Interesse: Opdrachten op het gebied van projectmanagement, interim management en consultancy.Bezoek de website van i-Hello (Jeroen de Witte)

IMS Consultants (Wijnand Stooker)

Wie: Wijnand Stooker

Wat: Change - / Project- / Programma Management

Ervaring: Linking pin tussen Management en Project Team

Expertise: Algemeen Management, change Management, project management

Interesse: Project - en Change Management rollen (Business & ICT)


Bezoek de website van IMS Consultants (Wijnand Stooker)

Infradeploy

Design, Implementation, migration and aftercare for Windows based networks.


Bezoek de website van Infradeploy

Wim Jumelet

Wie: Wim Jumelet, woonachtig in Etten-Leur, getrouwd en 2 kinderen. Mijn achtergrond is dat ik afgestudeerd ben in Technische Computerkunde en  bedrijfskunde. Daarnaast meerdere vervolgopleidingen op MBA/Post-Master niveau uiteenlopend van strategisch informatiemanagement tot en met psychologie en strategisch organisatie/verander advies.

Wat: Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van verandervraagstukken waar met name communicatie en verbinding tussen afdelingen, personen en leidinggevende lagen een vraagstuk zijn. Daarnaast aanvullende advieswerkzaamheden met betrekking Business-IT alignement en informatiemanagement.

Ervaring: De soort opdrachten staan hierboven reeds benoemd. Nu zijn deze opdrachten voornamelijk binnen de zorg, echter met de kennis en ervaring in zowel de commerciële wereld als de zorg kan ik mijn diensten binnen verschillende branches aanbieden.

Expertise: Met name verandermanagement/verbinden

Interesse: Benaderbaar voor verandervraagstukken (adviseur) en interim management opdrachten waar verandervraagstukken een rol spelen.

Kruse Management Recruitment

KMR is de specialist op het gebied van werving en selectie van personeel op mbo-, hbo- en universitair niveau.


Bezoek de website van Kruse Management Recruitment

Wie: René van Leeuwen, woon in Zoetermeer en ben vader van 3 volwassen kinderen. In mijn vrije tijd hou ik van ontspannen in de zon en ben actief als korfbalscheidsrechter. Ik ben betrouwbaar,  gemotiveerd en betrokken bij alles wat ik doe.


Wat: Projectmanagement, Mijn leiderschapstijl is gericht op vertrouwen en delegatie: expertise bij het team. Mijn instelling is gericht op ontwikkeling en uitdaging: zowel voor de werkgever/opdrachtgever, de medewerkers/collega’s als voor mijzelf.

Ervaring: Ik heb jarenlang project management uitgevoerd in vele branches en organisaties. Daarbij heb ik mij ontwikkeld van ICT-deskundige, management consultant tot (internationaal) project en programma manager. De projecten kenmerken zich door de hoge kwaliteit, nauwgezette rapportages en mensgerichte teamwerkzaamheden tijdens alle projectstadia. Ik ben gewend aan samenwerking in programma’s respectievelijk verbanden met andere projecten te leggen en te onderhouden. Mijn omgaan met belanghebbenden is prima.

Expertise: Projectmanagement, zowel uitvoerend als adviserend.

Interesse: Projectmanager, consultant, lijnmanager, coach, docent

 


Bezoek de website van

Macke Consultancy

Macke Consultancy is een organisatie die met de drive, kennis en ervaring organisaties weet te verbeteren.


Bezoek de website van Macke Consultancy

Maconel (Emile Leijnse)

Wie: Emile Leijnse,  geboren in 1971 te Leiden.

Wat: MACONEL is een eenmanszaak, in 2010 opgericht. Na ruime ervaring opgedaan te hebben bij diverse opdrachtgevers, o.a. in project-management en interim-management in het IT werkveld werd het voor mij tijd om een eigen bedrijf op te richten. MACONEL is een bedrijf dat zich richt op PROJECT-MANAGEMENT, INTERIM-MANAGEMENT en CONSULTANCY.

Ervaring: Project-management, Interim-management en consultancy.

Expertise: Mijn expertise ligt In het IT werkveld: Het leiden van projecten voor implementatie van software of hardware, of het aansturen van medewerkers zoals projectleiders, applicatiebeheerders, etc. Ik kan ook migratietrajecten begeleiden of veranderingen van de organisatie. Ook inhoudelijk kan ik ingezet worden voor bijvoorbeelde de inrichting van software.

Interesse: Ik word graag ingezet voor opdrachten met een duur vanaf 4 weken op het gebied van mijn expertise en in de randstad en directe omgeving. Ik werk graag in teamverband maar individuele opdrachten vind ik ook leuk. In verband met andere opdrachten is het mogelijk om parttime opdrachten te doen, bijvoorbeeld 3 dagen per week.

 

 


Bezoek de website van Maconel (Emile Leijnse)

De Managementassistente!

De Managementassistente ondersteunt als een “spin in het web” diverse bedrijven op secretarieel, administratief, organisatorisch gebied en als projectasistente. Zomaar voor een paar dagen of structureel een of meerdere dagen per week/maand.


Bezoek de website van De Managementassistente!

Marome Tech (Jos Gunsing)

Wie: Jos Gunsing

Wat: Support voor bedrijven mbt technologie & innovatie

Ervaring: Opzet/uitvoering multidisciplinaire projecten/projectallianties /systeemarchitectuur complexe mechatronische producten/systemen. Coaching/begeleiding productontwikkeling. WBSO aanvragen.

Expertise: (Project-)management, robotica/mechatronica, productontwikkeling

Interesse: Projecten tot maximaal 2 d/wk (ivm deeltijdfunctie als lector robotica & mechatronica op Avans Hogeschool)

 

Oehoe

Oehoe is sterk in het visualiseren van complexe informatie. Hiervoor duikt oeHoe diep in de materi om de essentie eruit te filteren. Met een scherp oog voor esthetiek wordt deze informatie gevisualiseerd in een infographic, illustratie, animatie of interactieve presentatie.


Bezoek de website van Oehoe

OSIC - Outside In Company

OSIC: Bureau voor Human Investment van Pierre Emanuel en Marianne Kieft

 


Bezoek de website van OSIC - Outside In Company

PITT

 Pitt-IT biedt IT kennis en kunde op basis van detachering of via een Full-service project


Bezoek de website van PITT

Resultaat met Mensen

Coaching, interim-management en projectmanagement
 


Bezoek de website van Resultaat met Mensen

Remco Bohms


Bezoek de website van Remco Bohms

Talpida (Martijn Mol)

Wie: Martijn Mol

Wat: Projectmanagement, consultancy, Interim management

Expertise: IPMA-C, Prince2, Scrum-master

Ervaring: Leiden van projecten en programma's

Interesse: Opdrachten voor het trekken van IT projecten op het snijvlak van business en IT, interim management voor IT gerelateerde afdelingen, opdrachten voor scrum-master


Bezoek de website van Talpida (Martijn Mol)

Nico Zieck

Wie: Nico Zieck

Wat: Virtualisatie en Centralisatie specialist / Citrix Specialist /Werkplek (deployment) specialist.

Ervaring: Ontwerp, implementatie en beheer van gecentraliseerde (werkplek) omgevingen

Expertise: Citrix, Microsoft,VMware, RES, App-V, Troubleshooten

Interesse: Consultancy opdrachten, beheer, cloud etc

Op zoek: Ik heb nog geen website en logo, ben op zoek naar een websitebouwer voor goed tarief!

Zuydermarkt

IT/ICT in technische product ontwikkeling


Bezoek de website van Zuydermarkt