Synergize BV - connecting knowledge for your succes

 

Synergize Resource Model (SRM) - Synergize als MSP

Besparen op inkoop, borgen van kwaliteit, ontzorgen van de organisatie

 

Herkent u deze situatie?

ICT is niet de core business van uw bedrijf, maar is wel erg belangrijk als ondersteuning voor de business en de operationele processsen.
Er worden diverse projecten gestart, van infrastructuur projecten (nieuwe software, nieuwe hardware, migraties, fusies, ERP implementaties, BI etc.) tot software ontwikkelingsprojecten. Sommige projecten gepland, anderen ad-hoc.
U heeft een vaste basis aan ICT specialisten, die naar gelang de aanvragen vanuit de business of operatie, worden aangevuld vanuit een flexibele laag van professionals. Voor de flexibele laag maakt u gebruik van een bestaand netwerk van leveranciers en/of ZZP'ers (freelancers). Het resourcing proces omvat het analyseren en finetunen van de aanvraag, uitzetten van de aanvraag in het netwerk, selecteren van de juiste kandidaten (aanwezig bij intake gesprek), scherp onderhandelen van tarief en voorwaarden, uitvoeren van de opdracht, begeleiden en beoordelen, afronden en de hele financiele afwikkeling en leveranciersmanagement.

De business vraagt veel (opgaande trend) en wil het resultaat bij voorkeur eerder gisteren dan vandaag. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op de flexibele laag en het resourcing proces komt onder druk te staan.Synergize lost het resourcing probleem voor ad-hoc en interim kennis voor u op. Als managed services provider (MSP) doen we dit middels het Synergize Resource Model (SRM). Van begin tot eind, ontzorgen we het hele resource proces, the full package.

Synergize, uw partner (managed services provider) in knowledge resourcing.

 

Meer info klik op:

Synergize Resource Model - hoe werkt het?

Business case - wat levert het op

Spin-off - aanvullende voordelen